Mind Eye Power

Mind Eye Power

Last van een concreet probleem? Mind Eye Power helpt onder andere bij onzekerheid, schuldgevoel en verdriet.

 

Ik zie in mijn praktijk dat veel problemen waarmee cliënten worstelen, terug te leiden zijn naar hun jeugd. Vaak hebben ze onvoldoende liefde gekregen, was de thuisbasis chaotisch en onveilig, kregen ze al op jonge leeftijd een zorgrol toebedeeld of hadden ze niet het gevoel dat ze gesteund werden. Hierdoor hebben ze zich niet geheel kunnen ontwikkelen tot vrije, zelfverzekerde volwassenen. Ze zorgen goed voor iedereen behalve voor zichzelf. Ze vermijden vaak conflicten, zijn onzeker en kunnen moeilijk "nee" zeggen. Met behulp van Mind Eye Power zijn deze problemen goed op te lossen.


Maar ook allerlei soorten angsten, verdriet, boosheid, frustraties, oververmoeidheid e.d

zijn goed aan te pakken met behulp van Mind Eye Power.                      


 

Met Mind Eye Power is het namelijk mogelijk om op eenvoudige wijze diepgaande

verandering te brengen in hardnekkige overtuigingen, onverwerkte emoties en

ongezonde  gewoonten (zoals roken). Wat is Mind Eye power?


Deze vraag wordt vaak aan mijn cliënten gesteld, nadat zij met deze methodiek succesvol zijn afgekomen van hun mentale rookverslaving, angsten, onzekerheden etc. en enthousiast spreken over Mind Eye Power. Hun antwoord is dan vaak: “Dat is moeilijk uit te leggen, onderga het maar gewoon. Het heeft mijn leven blijvend veranderd”


Mind Eye Power lijkt sterk op EMDR en maakt ook gebruik van oogbewegingen. Onze ogen doen namelijk veel meer dan zien. Ze zijn direct verbonden met onze hersenen en verwerken dagelijks alle informatie die bij ons binnenkomt.


Dat verwerken gebeurt gewoon terwijl wij slapen. Gedurende de REM-slaap (rapid eye movement) bewegen onze ogen vanzelf heel snel heen en weer, waardoor de opgeslagen informatie op een natuurlijke wijze in de hersenen wordt verwerkt. Met Mind Eye Power wekken wij deze oogbewegingen zelf op, waardoor we toegang krijgen tot de opgeslagen informatie in de hersenen en diepgewortelde overtuigingen en gedragspatronen, zoals roken, kunnen aanpakken en doorbreken.


Met behulp van Mind Eye Power kun je zo op een relatief eenvoudige manier blijvend afkomen van verdriet, boosheid, onzekerheid maar ook van mentale verslavingen.Stoppen met roken met behulp van Helpmijstoppen.nu


In het Helpmijstoppen.nu project, waarin ik samenwerk met BNDRS, help ik met veel succes verstokte rokers met behulp van Mind Eye Power van hun mentale rookverslaving af, zonder de gebruikelijke afkickverschijnselen, zoals rusteloosheid, frustratie, boosheid en eetbuien. 


Zie voor meer informatie onze website: https://www.helpmijstoppen.nu/Maak een afspraak


Wil je op een eenvoudige manier af van onnodige ballast, onderga dan een Mind Eye Power sessie en ervaar zelf de effectiviteit ervan.


MEP is geschikt voor kinderen, tieners en volwassenen en kan zowel in een coachtraject worden ingezet als in een individuele sessie.


Vaak zijn één of twee sessies al voldoende om van een probleem af te komen.

Feedback van cliënten

Barbara

"Wauw!! Als ik van tevoren had geweten dat Mind EyePower zoveel oud zeer en belemmeringen in een

korte tijd kon 'oplossen' had ik het zeker eerder gedaan! Salien heeft mij fantastisch begeleid, ze

gaf me vertrouwen en de juiste zorg tijdens en na de sessie. Ook heeft zij mij geleerd hoe ik kan

voorkomen dat ik nieuwe belemmeringen opbouw. Dank je wel Salien!! Gelijk na de sessie voelde ik mij

opgeruimd van binnen en blij. Dat blije gevoel heb ik nog steeds"

Senne

"Ik vond het coachtraject en de begeleiding positief. Het heeft mij rust gebracht. Ik kon mijn verhaal vertellen zonder dat Salien er een oordeel over gaf en zonder dat er emotioneel op gereageerd werd. Ook heeft zij mij een paar practische tools gegeven, die ik kan inzetten wanneer dat nodig is."

Carla

"Salien luisterde echt naar mij, maar stelde me ook doortastende vragen, zodat ik niet teveel ging zweven. Het werd me steeds duidelijker dat ik eigenlijk al weet wat ik wil. Haar enthousiame helpt me om nu in actie te komen." 

Bas

"Erg professioneel en behulpzaam. Ik ben zeer tevreden en heb er veel aan de coachingsessies gehad."

Tonnie

"Door Nu Dan Coaching heb ik mijn glans weer terug gekregen in mijn eigen bedrijf. Deze was ik even kwijt. Nu loop ik weer met plezier op mijn werk!"