Wie ben ik

Wie ben ik?

Betrokken, luisterend, oplossingsgericht, passievol en analytisch

Mijn naam is Salien Witteveen en sinds 2016 ben ik gecertificeerd effortless lifecoach. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om voor jezelf te blijven zorgen. We voelen ons vaak verantwoordelijk voor alle aspecten van ons leven en zijn meester in het multitasken. We gaan maar door en raken steeds vermoeider. We blijven vaak zitten in bepaalde patronen waar we niet gelukkig van worden.

 

Zo was ik ook. Ik voelde me voor iedereen en alles verantwoordelijk en wilde niemand teleurstellen. Het gevolg was dat ik me steeds gestrester en vermoeider ging voelen. Mijn dromen en behoeften raakten op de achtergrond, zeker toen één van mijn gezinsleden chronisch ziek werd en veel ondersteuning nodig had. Naast alle rollen die ik al had, werd ik ook nog mantelzorger.

 

Vier jaar geleden besloot ik dat het tijd werd om beter voor mijzelf te zorgen en zonder schuldgevoel tijd en aandacht aan mijn eigen dromen en behoeften te besteden. Dat was een verademing. Ik heb een carriere switch gemaakt en ben een coachopleiding gaan volgen. Sindsdien heb ik weer energie, voel weer vreugde en blijheid en ben aan het leven in plaats van overleven.

 

Het is mijn passie om mensen te begeleiden, te inspireren en te motiveren om die dingen te veranderen die hun belemmeren om vrijuit te leven. Met de nodige humor en luchtigheid ga ik ook graag samen met jou de uitdaging aan om jouw leven te veranderen in de richting die jij altijd al hebt willen ingaan.    

 

Ik zal je zonder oordeel en met een open blik een spiegel voorhouden en je uitdagen om naar jezelf te kijken. Samen ontdekken we waar je staat in jouw leven, wat er echt bij je past en waar je weer blij en energiek van wordt. We gaan kijken hoe jouw dromen zijn in te passen in jouw leven, wat jouw belemmerende patronen zijn en hoe je die kunt overwinnen en weer in beweging kunt komen naar verandering en groei.

 

Als je het wilt kan ik je op dat traject begeleiden en ondersteunen met krachtige moderne hulpmiddelen, waaronder systeemcoaching, Mind Eye Power (variant op EMDR), PMA, the Journey en the Work.

 

 

 

 

 

Kosteloze Verkenningssessie

De verkenningssessie is een verhelderende  sessie. Je krijgt zicht op waar je op dit moment in je leven staat, wat je graag wilt bereiken in de nabije toekomst, wat de  blokkades zijn die je weerhouden in je kracht te staan en hoe wij samen die belemmeringen kunnen opruimen zodat je  jouw dromen onbelemmerd kunt verwezenlijken.

 

Deze sessie is vrijblijvend en geheel kosteloos en geeft je de mogelijkheid om te ontdekken hoe je voor jezelf meer energie en blijheid in je leven kunt brengen  en hoe NU Dan coaching  je daarbij kan helpen.

 

.